Trenažne tehnologije koje sprovodi sa svojim timom Prof dr Vesko Drašković predstavljaju odličnu bazu i za prevenciju i za nastavak terapije kod pacijenata koji su prošli pregled fizijatra i fizioterapeutski tretman.

Dugogodišnja saradnja koja se odvijala izmedju Prof. Babovića i Prof. Draškovića razvijala se od konsultacija i savetovanja sve do formiranja Strateškog centra za vitalnost nacije, omogućivši da se nivo znanja i boljitka za naše pacijente unapredi na visokom nivou.

vezbanje i zdravlje

Indikaciono područje je brojno, a sažeto u jednoj rečenici glasi:

Steknite zdrave navike, pokretom i vežbanjem sprečite i otklonite svoje tegobe.

Kako izgledaju vežbe?

Program se sastoji od velikog broja različitih vežbi koje se mogu kombinovati tako da se uz minimalan napor i rizik postignu maksimalni rezultati.

Sastoji se iz vežbi oblikovanja, jačanja, vežbi za stomak i leđa, istezanja, disanja i kompleks vežbi za relaksaciju.

Kombinacija ovih vežbi je planirana tako da svaki pokret, uz tačno određen napor, ima svoju svrhu i cilj. Praćenjem programa se za kratko vreme primećuje poboljšanje zdravstvenog stanja, nivoa energije i svežine koju posedujemo u toku dana.

U ordinaciji ste u mogućnosti da savladate osnovne smernice programa, a da zatim u skladu sa Vašim funkcionalnim statusom i rezultatima testiranja nastavite sa aktivnim programom vežbanja.

vezbanje i zdravlje
vezbanje i zdravlje

Partneri