Fizio Forma

Fizio Forma predstavlja spoj kliničkog iskustva sticanog 30 godina u zemlji i inostranstvu, edukacija na brojim domaćim i medjunarodnim kongresima, obrazovne delatnosti kao profesora kliničkih predmeta mnogih fizioterapeuta, druženja i rada sa najboljim sportistima sa invaliditetom.

Želja nam je bila da na jednom mestu u blizini Vašeg mesta stanovanja pružimo sve ono što fizikalna medicina i rehabilitacija mogu da daju na poboljšanju Vašeg funkcionalnog i zdravstvenog stanja.

Svaki dan posvećen je dobrobiti naših pacijenata, želimo da se svi naši pacijenti osećaju posebno, a njihove potrebe se rešavaju i nikad se ne osećaju kao samo još jedan dan.

Fizio Forma raspolaže kompetentnim timom i savremenom opremom što omogućava visoki standard medicinske usluge. Rezultate postižemo timskim radom, individualnim i holističkim pristupom. Dočekat će vas ljubazno osoblje i ugodna atmosfera. Ordinacija nudi napredne usluge iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije.

Tim stručnjaka i saradnika predvodi Prim dr Rade Babović dr sc. med. Specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, sa velikim kliničkim iskustvom u radu sa različitim funkcionalnim problemima.

Linkovi

https://www.youtube.com/watch?v=Eshfr9wmMLg
https://www.youtube.com/watch?v=kGXNKfk1euA
https://www.youtube.com/watch?v=sybhkN9EJ3s
https://www.youtube.com/watch?v=qw6xQPQsqHM

Naš tim

Rade Babović
Prim dr Rade Babović
dr sc. med. Specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije
Biografija
Marija Petrovic
Marija Petrović
strukovni fizioterapeut
Vesko Draškovič
Prof dr Vesko Draškovič
Profesor fizičke kulture
Biografija
Ana Privrat
Ana Privrat
Diplomirani sportski psiholog
Biografija

Partneri